Privacy statement

Algemeen
Zoekbon stelt hoge waarde aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar website. Zij ziet dit als essentieel belang voor haar activiteiten als intermediair voor ‘verzamelaars’ van parkeertickets.
De persoonsgegevens van de geregistreerde gebruikers worden dan ook grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd op onze beperkt toegankelijke server.

Het verzamelen en gebruik van uw Persoongegevens
In het kader van de dienstverlening (wanneer u zich registreert, een zoekvraag en/of aanbod plaatst en gebruikt maakt van de diensten van Zoekbon, zoals het afhandelingsproces of anderszins contact met Zoekbon, legt Zoekbon gegevens vast. Afgehandelde opdrachten worden altijd na 7 dagen uit het systeem verwijderd. 

Op de website van Zoekbon worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Zoekbon haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Zoekbon en bezoek aan andere websites
Op de sites van Zoekbon kunt u een aantal hyperlinks aan naar andere websites aantreffen. Zoekbon kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen in het privacy beleid
Zoekbon behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Zoekbon.nl.

Tot en met gisteren al 5.652.122 Paginaweergaves!
Doe mee met het succes en registreer uw parkeerticket op Zoekbon.nl

U bent niet ingelogd!
Klik hier om in te loggen.
Bezoekers online:
Gebruikers: 0
Gasten: 1